Gratis Aanmelden

Lekkere sex milf (30)

GerdieneK (30)

Mijn vriendin was verbaasd toen ik haar vertelde dat ik aan 1 man niet genoeg heb. Ik heb afwisseling nodig en regelmatig zoek ik daarom een man die ook alleen maar op seks uit is. Seks met likken en strelingen. Beetje de erotische seks hou ik van.

Maak contact met haar
  1. Naam: GerdieneK
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Tienen
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Lekkere milf GerdieneK van 30 uit Tienen, Vlaams-Brabant sex
Goudzwaai (53)
★★★★☆
Ik ben een vrolijke en gezellige vrouw die het niet leuk vind alles alleen te doen. Ik mis de romantiek en de erotiek en het gezellig dingen samen doen.
Hete dates met dame
Poes (45)
★★★★☆
Ben jij net als ik op zoek en kan je het niet vinden, dan moeten we misschien onze krachten bundelen en samen verder gaan. Ik denk namelijk dat ik niks mis in mijn leven op de erotiek en de romantiek van een relatie na. Ik ben nu een jaar of 5 gescheiden en ik denk dat ik nu wel klaar ben om weer te gaan daten. Laat jij wat weten dan kunnen we gaan kijken of wij samen verder kunnen gaan.
Erotische sex met vrouw
ZasFraz (27)
★★★★★
Heb aangegeven dat ik de erotiek wat vaker buiten de deur wil zoeken en mijn vriend had daar geen probleem mee, zegt iets over onze relatie denk ik. Wil een man leren kennen die me urenlang kan bezighouden met zijn heerlijke lichaam.
Wulpse sex met meid
Riane (25)
★★★★☆
Leuke gezellige spontane meid wil graag een date vriend, gewoon gezellig samen erop uit. Een leuke dag samen ervan maken en geen verplichtingen.
Opwindende ontmoeting met meid
KikaKira (28)
★★★★★
Ik ben zo ongelofelijk toe aan een massage, en niet zomaar een massage, maar een heerlijke lange erotische massage. Wie is hier goed in, en wil zijn handen graag over mijn lichaam laten gaan?
Malse date met meid
Desireeks (34)
★★★★☆
Dit moet allemaal even geheimzinnig, want mijn partner moet er niet achter gaan komen. Mijn specialiteit is om erotische massages te geven, hoe ver ik ga laat ik even in het midden, dat word vanzelf wel duidelijk :X
Dampende sexdating met milf
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Kimberley
★★★★★★★★★☆
Hai hai, ben op zoek naar een handige man die mijn wasmachine weer aan de praat kan helpen. Monteurs zijn te duur voor mij en de garantie is verlopen. Ik betaal je graag met mijn mond..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Yneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een jong lesbisch/bi koppel en we gaan samenwonen, maar we zoeken een sterke man die ons komt helpen met de zware spullen. Na afloop beloven we je een triootje met ons..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten