Gratis Aanmelden

Eenmalige ontmoeting vrouw (47)

gwendy75 (47)

Ik ben hier nieuw en zal hier later verder in vullen xxxx

Maak contact met haar
  1. Naam: gwendy75
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Leidschendam-Voorburg
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Eenmalige vrouw gwendy75 van 47 uit Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland ontmoeting
Suize (18)
★★★★☆
Een erotische massage met een happy end, dat wil jij toch wel mee maken? Dat als ik klaar ben je helemaal ontspannen bent. Maar geef jij ook een happy end aan mij?
Wulpse neukpartij met tiener
Chantelle (32)
★★★★☆
Kinky seks heeft mij altijd al bekoord en ik wil nu nog een stap verder gaan. Ik wil met een zweep geslagen worden. Niet dat mijn huid vol striemen zit, maar dat het op een erotische manier gebeurt. Beetje pijn mag van mij wel.
Geile dates met milf
Jeanneik (23)
★★★★☆
Ik ben slank ik ben blond en ik heb volgens mij best mooie grote borsten. Waarom zou ik dan ook geen recht hebben om heerlijk te kunnen genieten in mijn leven? Wie zou graag deze jonge dame eens wat ervaring bijbrengen op het gebied van de erotiek?
Geile dating met meid
Frederikee (31)
★★★★★
Jong gehuwd ben ik wel en pfff ik had mij de seks in het huwelijk wel leuker voorgesteld. Zelfs als ik mijn erotische paaldansact doet raakt mijn man niet geil. Ik wil voor jou wel mijn paaldansact doen? Wel met een happy ending en daar bedoel ik mee, dat je mijn kutje even goed gaat uitwonen.
Opwindende neukpartij met milf
AngelaVdriel (68)
★★★★★
Ik ben al een tijd opzoek naar een man die dezelfde interesses heeft als mij. Heel veel mannen zeggen veel maar maken het niet waar op het moment dat het erop aan komt. De meeste mensen van mijn leeftijd hebben er vrij weinig zin meer in.. Ik heb er daarintegen nog net zoveel zin in als 20 jaar geleden.
Opwindende date met oma
suikerronja (40)
★★★★★
Ik zoek een suikeroompje. Ik hou van luxe en verwennerij en dat mag doorgevoerd worden in bed. Ik ben goed in erotische massages geven en ik ontvang het ook graag. Mannen van het goede leven mogen mij contacten.
Wulpse vrijpartij met mama
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn bed uit elkaar kan halen en het naar de kelder kan dragen van de 3e verdieping (geen lift!). Inclusief de matras. Kan ik je dan misschien belonen in natura?
Meubel dragen (Klus van half uur)
Louelle
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mij van Gelderland (Neder-Betuwe) naar Amsterdam kan rijden, een paar keer per maand. In plaats van benzine betalen doe ik je liever een betaling met mijn mond..
Lift geven (Klus van 2 uur)
Emmelieke
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een nieuwe kraan in mijn keuken kan installeren! De boel mag niet lekken, he! Als het goed werkt zal ik eens goed voor jou gaan zorgen...
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten